Opdrachtgevers

VAST EN TIJDELIJK…

Misck biedt maatwerkoplossingen om haar opdrachtgevers te helpen bij vaste of tijdelijke recruitment vraagstukken. Hierbij ondersteunt het bedrijven bij het vervullen van haar permanente posities én biedt het tijdelijke opvulling op kort of lang lopende projecten.

DIENSTEN…

MiSCK biedt haar diensten aan op basis van:

  • Werving & Selectie
  • Executive Search
  • Detachering
  • Detachering-vast

HET DRAAIT ALLEMAAL OM HET NETWERK…

Binnen Misck is veel ervaring van de markt aanwezig. Het kan op elk gewenst niveau meedenken en adviseren in een voor haar opdrachtgever te maken stappen. Hierbij beschikt Misck over een ijzersterk opgebouwd en goed onderhouden netwerk aan kandidaten in het gewenste specialisme.

“NO CURE NO PAY”…

De opdrachtgevers van Misck zien enkel kandidaten die vakkundig gesproken, gescreend en gekwalificeerd zijn. Om tot een goede voorselectie te komen wordt er veel tijd geïnvesteerd en worden er een hoop kosten gemaakt aan bijv. marketing en recruitment tooling. Toch werken wij binnen Misck op basis van No cure No pay en gelden er voor de opdrachtgevers van Misck op voorhand geen kosten. Zo kan een opdrachtgever nooit de dupe worden van niet geleverde diensten.
MiSCK gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.