Opdrachtgevers

VAST EN TIJDELIJK…

Misck biedt maatwerkoplossingen om haar opdrachtgevers te helpen bij vaste of tijdelijke recruitment vraagstukken. Hierbij ondersteunen wij bedrijven bij het vervullen van haar permanente posities én biedt het tijdelijke opvulling op kort of lang lopende projecten.

DIENSTEN…

MiSCK biedt haar diensten aan op basis van:

  • Werving & Selectie
  • Executive Search
  • Detachering
  • Detachering-vast

HET DRAAIT ALLEMAAL OM HET NETWERK…

Binnen Misck is veel ervaring van de markt aanwezig. Wij kunnen op elk gewenst niveau meedenken met onze opdrachtgever en adviseren haar in het maken van de juiste stappen. Hierbij beschikken wij over een ijzersterk opgebouwd en goed onderhouden netwerk aan kandidaten in het gewenste specialisme.

“NO CURE NO PAY”…

De opdrachtgevers van Misck zien enkel kandidaten die vakkundig gesproken, gescreend en gekwalificeerd zijn. Om tot een goede voorselectie te komen wordt er veel tijd geïnvesteerd en worden er een hoop kosten gemaakt aan bijv. marketing en recruitment tooling. Toch werken wij bij Misck op basis van 'No cure No pay' en gelden er voor de opdrachtgevers van Misck op voorhand geen kosten. Zo kan een opdrachtgever nooit de dupe worden van niet geleverde diensten.

MiSCK gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.