Opdrachtgevers

VAST EN TIJDELIJK…

Misck biedt maatwerkoplossingen om haar opdrachtgevers te helpen bij vaste of tijdelijke recruitment vraagstukken. Hierbij ondersteunen wij bedrijven bij het vervullen van haar permanente posities én biedt het tijdelijke opvulling op kort of lang lopende projecten.

PERSOONLIJKE BENADERING

Onze doelstelling is om door realistische wensen en eisen van onze kandidaten en opdrachtgevers tot de kern te komen. Door de persoonlijke benadering en onze focus op het nastreven van kwaliteitsstandaarden zorgen wij ervoor dat zowel kandidaat als opdrachtgever naadloos op elkaar aan sluiten.

HET DRAAIT ALLEMAAL OM MAATWERK..

Als businesspartner kunnen wij op elk gewenst niveau meedenken denken met onze opdrachtgevers en adviseren wij in het maken van de juiste stappen. Daarnaast verliezen wij de identiteit van onze klant niet uit het oog.

Onze opdrachtgevers zien enkel gekwalificeerde kandidaten die vakkundig gesproken en gescreend zijn. Er wordt veel tijd gestoken in marketing, relatiemanagement en recruitmenttooling.

NO CURE, NO PAY

Wij werken op basis van 'No cure, No pay' zodat je als opdrachtgever nooit de dupe zal worden als diensten om wat voor reden dan ook niet geleverd worden.

MiSCK gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.